Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Premierii se schimbă, practicile rămân: Bistrița în curățenie generală dedicată vizitei lui Grindeanu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Străzile din Bistrița sunt spălate de zor în perimetrele pe unde va trece premierul Grindeanu, iar trecerile de pieton au fost supuse unor face-lifting-uri care trebuie să țină măcar până pleacă primul ministru. Toate acestea se întâmplă însă în mijlocul zilei, într-o zonă cu trafic problematic pentru oraș. În zona zero, a Cinematografului Dacia, unde primul ministru va ajunge în jurul orelor 13,30 pentru aniversarea semicentenarului  Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, parcarea a fost eliberată de dimineață și străzile spălate de zor în mijlocul zilei.

Locuitorii zonei din apropierea cinematografului spun că atunci când se spală Bulevardul Decebal, o situație destul de rară, operațiunea se face dis de dimineață, niciodată la ora 11,00 și nici vorbă de evacuarea parcării publice :  ” Nu s-a mai întâmplat de când locuiesc aici așa spălare de stradă și nici scoaterea mașinilor din parcare, la ore din astea. Sau s-a întâmplat, dacă mă gândesc mai bine. Prin anii 80 când a fost Ceaușescu pe aici.”spune amuzat unul dintre locatarii blocurilor din vecinătatea cinematografului.

Consilierul județean Ovidiu Florean a postat mai multe fotografii pe pagina de socializare în care surprinde spălarea străzilor pentru vizita înaltului oficial însoțit de următorul comentariu: ”Singura rețetă pentru spălarea trotuarelor la Bistrița : să vină premierul Grindean . În rest, putem inhala praf fără probleme”.

Și în trecut bistrițenii au mai văzut asemenea zel, vizitele fostului premier Ponta fiind precedate de campanii de înlăturare a zăpezii sau a prafului, în funcție de anotimp.

Premierul Sorin Grindeanu este prezent în județul Bistrița-Năsăud de ieri seară, când a fost prezent la Beclean. În această dimineață a avut o întâlnire cu primarii și agenți economici la Năsăud și în Bârgău, iar la ora 13,30 este așteptat la Cinematograful Dacia.

Foto : facebok Ovidiu Florean

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu