Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Șofer beat și fără permis- reteta tragediei în care au pierit patru tineri din Telciu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Patru tineri între 18 și 36 de ani au murit  în această noapte pe șoseaua dintre Telciu și Fiad după ce mașina condusă de un șofer de 18 ani s-a izbit violent de un stâlp. O a cincea victimă aflată în mașină este singura pe care echipajele SMURD au descarcerat-o în stare de conștiență, doi  patru tineri fiind morți în momentul în care ambulanțele au ajuns la fața locului, iar alți doi pentru care s-au început manevrele de resuscitare n-au putut fi salvați.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud accidentul  fost anunțat prin numărul unic de urgență 112, luni, 17 aprilie a.c., la ora 00.32.La locul solicitarii au fost directionate două echipaje SMURD  un echipaj de descarcerare și două echipaje de la Serviciul de Ambulanta Judetean Bistrita-Nasaud.

Intervenția a fost un coșmar pentru echipajele ISU, în condițiile în care stâlpul de care s-a izbit mașina și firele de electricitate rupte în urma impactului au căzut pe caroseria autoturismului și pe șosea și au îngreunat intervenția echipajelor de salvatori.

Echipajele medicale au constatat după mai bine de 45 de minute de aplicare a manevrelor de resuscitare decesul celor două victime, bilanțul negru fiind patru victime decedate la locul accidentului, anunță ISU Bistrița-Năsăud

”A cincea victimă, un tânăr în vârstă de 16 ani, a fost extras prin luneta autoturismului, conștient, cu leziuni și traumatisme, mai ales în zona membrelor inferioare. Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD l-a transportat la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare” anunță ISU.

Potrivit primelor cercetări șoferul de 18 ani, din județul Suceava nu avea permis și se urcase la volan beat, după o noapte de chef cu amicii săi.

Share.

About Author

Lasă un comentariu