Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Trenul Bistrița -București Nord a ajuns în capitală cu mai bine de patru ore întârziere. Un călător își povestește experiența de coșmar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sute de minute de întârziere au înregistrat joi dimineața trenurile care au tranzitat Regionala Brașov, după ce pe pe șinele de cale ferată s-au prăbuși tmai mulți copaci, doborâți de vânt în zona Predeal. Printre garniturile afectate s-au numărat  și cele car au asigurat legătura Bistrița-București. Trenul IR 1644 a rămas mai bine de 5 ore în Covasna, în zona Tușnad Băi, iar călătorii au ajuns la destinație, în loc de ora 8,15 dimineața abia la 12,20, potrivit site-ul oficial al SNCFR.

Întârzierea garniturii a fost potrivit oficialilor de 227 de minute. Alte trei garnituri R 4502, IR 4501, IR 4505 au ajuns în București cu peste 200 de ore întârziere informează un comunicat de presă al Companiei, în care erau date asigurări că personalul trenurilor ar fi asigurat ceaiuri călătorilor din tren.

Am fost sechestrați în tren-se plânge un bistrițean

Nici vorbă însă de ceaiuri, îî contrazice pe oficialii SNCFR bistrițeanul Mihai Bălan, care a avut ghinionul să se afle în garnitura cu pricina. El spune că s-a suferit de sete și de foame în acest tren pentru că personalul nu  doar că n-a pus la dispoziție apă sau ceai, dar nu le-au permis călătorilor nici măcar să coboare la Brașov ca să se aprovizioneze cu apă. ” nu avea apă nici măcar șeful de vagon, care a coborât să-și cumpere o sticlă la Brașov însă le-a strigat călătorilor de la vagonul de dormit să nu cumva să coboare, că trenul va porni. Ne-am simțit ca într-un vagon la Auschwitz. Ar fi trebuit să ajung la 9,00 la o ședință la companie, am prins doar o altă ședință de la ora 13,00. Nu faptul că trenul a avut întârziere a fost problema, până la urmă cu natura nu te pui, însă modul în care s-au purtat cei de la SNCFR a fost sub orice critică. Nesimțirea e la culme la CFR” își povestește experiența Mihai Bălan, director de brand la o companie multinațională. Spune însă că atunci când au aflat ce au pățit colegii care s-au îmbarcat de la Cluj de pe aeroport pentru a ajunge la București i s-a părut experiența mai suportabilă: ” au fost ținuți mai bine de două ore în avion, fără să aibă voie să se miște, fără să poată pleca, fără să poată merge măcar la toaletă în timpul acesta în care avionul intra la degivrare.

Mihai Bălan a postat experiența sa pe facebook cu o fotografie din trenul blocat, o alta cu biletul  și cu promisiunea că nu va maicircula vreodată cu CFR-ul : Ultimul meu bilet cumpărat ever la CFR. Trebuia să ajung la București la 8 jumate, acum e 9 jumate și am ajuns… la Brașov. Și încă nu se știe cum vom trece de zona Predeal, care “este cu probleme”! Ce mă deranjează este lipsa de bun simț a angajaților CFR care nu vin măcar cu o sticlă de apă sau un sandwich… 50 de euro biletul!

Share.

About Author

Lasă un comentariu