Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Diana Morar despre alegerile interne din PNL: ” Este un moment de răscruce. Nu mai putem trăi din amintiri”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Avocatul Diana Morar copreședinta organizației de femei a PNL crede că alegerile de sâmbătă din PNL Bistrița-Năsăud sunt momentul de răscruce al liberalilor în județ, după care fie urmează reconstrucția, fie partidul nu va mai putea opri căderea: ”e un moment de răscruce, un moment zero dacă vreți să-i spunem așa, când hotărâm ce facem cu partidul… trebuie să vă gândiți că sunt mulți și în unul sau altul din cele două partide care s-au unificat, care nu se regăsesc, care nu s-au regăsit în valorile și practicile de după fuziune. De aici ar trebui să înceapă cei care vor să reconstruiască, de aici  ar trebui să-și pună întrebari” spune Diana Morar. 

Copreședinta de la OF-PNL  a vorbit într-o emisiune la AS-TV despre practici precum listuțele date delegaților și tentative care ar putea exista, inclusiv la aceste alegeri,  : ” Analiza trebuia făcută după locale când nu s-a făcut, trebuia făcută  după parlamentare când nu s-a făcut. De aceea e important să pornească reconstrucția și nu impunerea de sus cu listuța, ca să iasă un anume președinte și să perpetuam aceasta stare de fapt” a mai spus avocatul Diana Morar.

Ea a făcut referire și la fostul lider al PDL  care a încercat și încearcă să influențeze rezultatele, fără însă să-i pronunțe numele:    ”Nu mai putem trăi din amintiri, nu mai putem spune că nu s-a întâmplat nimic, că ordinea, la locale si parlamentare s-a făcut după moftul cuiva. Și dacă ai avut mână proastă o dată,  de două ori, sau de trei  să te lase să nu mai încerci a 4 -a oară să pui un președinte.”

Diana Morar are și un mesaj pentru colegii din PNL: ”Sa voteze cu constiinta lor. Pentră că daca  nu schimbam modul de  a face politica atunci nu am înțeles nimic. În 2020 vom fi ca în 2016 si nu am facut nimic și are și un pronostic: Vor fi doua tururi .sper sa castige cel mai bun”.

La alegerile de sâmbătă pentru Biroul Județean al PNL Bistrița-Năsăud candidează pentru funcția de președinte actualul președinte interimar deputatul Robert Sighiartău, directorul Registrului Comerțului, Ioan Turc, primarul comunei Chiochiș, Vasile Silași și consilierul județean Ovidiu Florean.

Avocata Diana Morar s-a înscris în cursă pentru una din funcțiile de vicepreședinte.

Share.

About Author

Lasă un comentariu