Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Inspectoratul Județean de Poliție are șef nou. Ca și precedentul noul comisar șef e tot interimar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud este condus de astăzi de Mihai Ovidiu Lupșa, șeful de la Criminalitate economică. Noul comisar șef a fost numit prin delegare a funcției zilele ieri, când a fost făcut și anunțul oficial printr-un comunicat de presă al IGPR:

” Cu aceeași dată, 20 aprilie 2017 prin ordin al ministrului afacerilor interne, domnul comisar-șef de poliție Lupșa Mihai Ovidiu a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.” la pachet cu numirea de la IJP Bistrița Năsăud a fost făcută și numirea unui nou comisar șef în județul Timiș.

Noul comisar șef a fost până ieri adjunctul șefului inspectoratului, numit însă în funcție tot cu delegație. succesiunea de interimate în conducerea ISJ Bistrița-Năsăud se prelungește de la pensionarea comisarului șef Marius Linul în octombrie 2016. Nici Linul, care a avut o carieră impresionantă în Politia Română, fiind într-o vreme subsecretar de stat în MAI nu a condus foarte multă vreme IJP-ul, el fiind numit în noiembrie 2014, imediat după arestarea fostului comisar șef Ovidiu Ioan Mureșan.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu