Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Consilierul PSD Marius Pașca nu mai vrea în Consiliul Local Bistrița după 8 luni de mandat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Consiliul Local Bistrița ia act mâine de demisia consilierului PSD Marius Pașca din deliberativ. Proiectul de hotărâre care constată încetarea mandatului lui Pașca și vacantarea locului de consilier este joi pe ordinea de zi a Consiliului Local la pachet cu demisia acestuia. În cuprinsul demisiei scanată și atașată proiectului de hotărîre Marius Pașca nu explică însă motivele renunțării la mandat după 8 luni de la validare .

Demisia este înregistrată la registratura Consiliului Local cu data de 25 aprilie 2017. Pașca este însă șeful Diviziei Bistrița al Supercom, firma care asigură temporar serviciile de salubritate în întreg județul , dar și curățenia stradală în municipiu, însă în această postură se află chiar de la începutul mandatului.

La constituirea Consiliului Local Bistrița, în iunie 2016 Pașca era primul supleant pe lista PSD, fiind validat consilier abia două luni mai târziu când George Avram a devenit administratorul orașului. În locul lui Marius Pașca urmează să fie validat mâine supleantul de pe listele PSD Victoria Valeria Moldovan, contabilă la  ADI Apă-Canal, o structură ai cărei asociați sunt toate consiliile locale din județ, inclusiv Consiliul Local Bistrița. Victoria Moldovan este colegă de serviciu cu un alt consilier local al PSD, Cristina Fluieraș, economistă la ADI Apă Canal.

Sursă foto: Răsunetul

Share.

About Author

Lasă un comentariu