Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

JOB-uri la STAT: ce posturi disponibile găsiți în sistemul bugetar în Bistrița-Năsăud. O instituție vrea 12 angajați noi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mai multe instituții din Bistrița-Năsăud organizează în perioada imediat următoare concursuri pentru angajare, fie pentru  debutanți, fie pentru personal cu vechime în muncă. La Inspectoratul de Stat în Construcții Bistrița-Năsăud este disponibil un post de economist la departamentul Economic pentru un contract pe perioadă nedeterminată. Concursul însă se desfășoară în București la sediul central al ISC, acolo unde trebuie trimise și documentele.

Angajări face și Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistrița-Năsăud. Postul scos la concurs este pentru un debutant la compartimentul economic, achiziții publice, executare silită, iar  vechimea cerută este de un an cu studii superioare. Termenul limită pentru depunerea dosarului postului de consilier asistent este 15 mai, proba scrisă a concursului urmând să fie organizată în 25 mai, iar interviul va fi programat ulterior, conform anunțului postat pe site-ul instituției: http://www.itmbistrita.ro/anunt.html.

Un post de consilier superior este scos la concurs la Primăria Bistrița, la Serviciul de Tineret, Sport și Turism, însă jobul este doar pentru o perioadă determinată, până la revenirea din concediu de maternitate/îngrijire a copilului a titularei postului. La concursul organizat în 10 și 12 mai  au acces absolvenții de studii superioare de lungă durată, cu o vechime de minim 9 ani, cu diplomă de licență, iar dosarul poate fi depus până în 8 mai. Informații suplimentare despre  dosarul de concurs găsiți aici: http://www.primariabistrita.ro/portal/bistrita/ziar/portal.nsf/AllByUNID/B4026389B0617E90C2258110002170D5?OpenDocument.

CJ caută licențiați în limbi moderne aplicate și în ingineria drumurilor

Și la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud sunt disponibile două posturi pentru absolvenții de studii superioare, ambele sunt însă pentru perioadă nedeterminată, între care unul este de conducere. Un job de consilier superior, tot cu 9 ani vechime, însă cu o specializare în studii europene sau filologie/limbi moderne aplicate cu obligativitatea cunoașterii limbii engleză avansat, nivel C1, respectiv a limbilor germană sau italiană, nivel mediu B, cu certificate de competență este cerința acestui post. Concursul are o probă suplimentară eliminatorie de limba engleză , programată în 26 mai și examenul scris în 31mai 2017.  Bibliografia concursului  și alte detalii despre actele necesare găsiți pe portalul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Un alt post, de data aceasta de conducere, de șef de serviciu la administrare drumuri și lucrări publice la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud are programat concursul tot în 25 mai. Candidaților li se cere diplomă de licență în inginerie civilă, specializarea căi ferate, drumuri și poduri, minim 2 ani vechime și studii postuniversitare/masterat în administrație publică, în management sau specializarea cerută.

Angajări pe bandă rulantă la Centrul pentru Cultură Bistrița. Folclorul e cuvântul de ordine aici

Centrul Municipal pentru Cultură ” George Coșbuc” bate recordul la angajări: instituția subordonată municipalității a publicat un anunț pentru 12 job-uri, toate cu orientare spre folclor: începând de la consultant artistic, șef de orchestră, până la dansatori (8 posturi) pentru Ansamblul ” Cununa de pe Someș” , dar și două posturi de muncitori necalificați. Consultantul artistic trebuie să aibă minim 10 ani vechime, să cunoască cel puțin un instrument muzical și studii superioare muzicale, șeful de orchestră doar doi ani și studii superioare muzicale, în timp ce dansatorilor li se pretinde să aibă maximum 30 de ani, să se descurce cu dansul, în acest caz nefiind necesară vechimea în muncă. Detalii despre condiții, dosar și data concursurilor aflați aici:

http://posturi.gov.ro/post/consultant-artisitc-sef-orchestra-muncitor-calificat-dansatori-palatul-culturii-bistrita-centrul-cultural-municipal-g-cosbuc/

Joburi la primăriile din județ

Posturi disponibile sunt anunțate și la primăriile din județ: la Monor sunt scoase la concurs două posturi: unul de inspector debutant, cu studii superioare și fără condiții de vechime în muncă, data examenului fiind 11 mai și un altul de referent debutant, condițiile minime fiind diplomă de Bacalureat, în acest caz concursul fiind fixat la sfârșitul lunii. Și la primăria Petru Rareș este anunțat un concurs de Inspector debutant, anunțat tot pentru 11 mai.

La Sîngeorz Băi viitoarea poliție locală are nevoie de angajați, așa că primăria a făcut publice primele anunțuri de angajări pentru acest serviciu. Deocamdată caută un șef de birou, gradul 1 și polițiști locali gradul 1 (cu studii superioare )  si gradul 2 (cu studii medii). Tuturor li se cere permis de conducere obligatoriu, însă condițiile de vechime sunt minimale. Dosarul poate fi depus până în 9 mai, iar concursul e programat în 22și 24 mai.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu