Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrițeanul Florin Chereji jr a fost ales în conducerea națională a USR. Are același statut în partid ca și Clotilde Armand, de care l-au separat 6 voturi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Florin Silviu Chereji, fiul consilierului local bistrițean de la PNL, Adrian Florin Chereji,  a fost ales seara trecută de Congresul USR membru al Biroului Național al partidului, într-o competiție extrem de disputată. Practic pentru cele 20 de locuri în structura de conducere națională au candidat 56 de membri USR, majoritatea parlamentari ai partidului.

Florin Chereji Jr a candidat din partea USR Cluj, filială al cărei vicepreședinte este ,și a obținut un număr aproape egal de voturi cu Clotilde Armand, aleasă și ea membru al Biroului Politic Național al USR.

Congresul USR, desfășurat la Cluj timp de trei zile, l-a reconfirmat în funcția de președinte pe Nicușor Dan, cu 176 de voturi, în fața a trei contracandidați care nu i-au pus însă probleme la vot. Au mai fost aleși și 20 membru ai Biroului Național USR, dintre care 7 vicepreședinți: Elek Levente, preşedintele USR Cluj, Vlad Alexandrescu, Stelian Ion, Dan Barna, Ionuţ Moşteanu, Cristian Seidler și  Raluca Amariei, președintele USR Sibiu.

În Biroul Naţional au mai fost aleşi pe lângă Florin Silviu Chereji , Clotilde Armand (consilier Sector 1 Bucureşti), Cătălin Drulă (deputat USR Timiş), Cristian Ghica (senator USR Bucureşti),  Cornel Zainea (deputat USR Ilfov), Claudiu Năsui (deputat USR Bucureşti), Radu Mihail (senator USR Diaspora), Florina Presadă (senator USR Bucureşti), George Ţăranu (membru USR Iaşi), Ion Voinea (membru USR Bucureşti), Arsu Alin Ionuţ (consilier local USR Bucureşti).

Florin Chereji jr are 31 de ani, a studiat la Universitatea de Arte și Design din Cluj Napoca, este grafic-designer și web-designer și este implicat  în organizarea de evenimente și concerte rock. Florin Chereji este principalul organizator al Basm Festivalului, un festival interdisciplinar de cultură alternativă din Bistrița, care a avut două ediții  în 2014 și 2015. Chereji Junior este și purtător de cuvânt al USR Cluj și împreună cu fratele său Mihai Chereji au fost implicați activ în organizarea primului congres al Uniunii Salvați România, organizat la Cluj în perioada 12-14 mai 201

Foto: Florin Chereji și Adrian Florin Chereji( pagina facebook Florin Chereji)

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius- Ecologist B-ta în

    Sa dea DOMNUL sa il vad pe FLORIN SILVIU CHEREJI cat mai curand in fruntea USR si printre primii politicieni ai tarii. Acest tip de tanar este de dorit sa promoveze cat mai sus, il stiu de unde vine si sper sa ajunga foarte sus. Nenea Balan este alaturi de tine si iti doreste spor in toate ! FELICITARI si VIATA LUNGA !

Lasă un comentariu