Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Cristina Iurișniți sare în apărarea muncitorilor de la Leoni

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul USR Cristina Iurișniți a avut astăzi o reacție dură pe pagina sa de socializare  la adresa modului în care a gestionat compania Leoni conflictul spontan de muncă, ce a  dus în luna mai la o grevă de o zi. Parlamentarul USR vorbește despre grevă ca despre un simptom al unei proaste gestionări și se arată deranjată de modul în care sunt tratați muncitorii într-o companie despre care spune că a devenit ” stat în stat cu banii primiți de la stat în timpul Guvernării Ponta”: ”Greva de la Leoni, (care a devenit “Fabrica Anului” în 2010) nu este decât un simptom al unei proaste gestionari fie ea și private și cu management nemțesc la vârf !
Ceea ce ne doare e modul în care sunt tratați muncitorii, ceva in genul negrilor pe plantație!
E un stat în stat cu bani primiti de la stat în timpul guvernării Ponta!” scrie Cristina Iurișniți în postarea făcută în 22 mai pe pagina de socializare.

Deputatul USR spune că este vorba de comunicare ineficientă între partenerii sociali în compania menționată: ”
Denunțăm metodele de intimidare folosite de Leoni , comunicarea ineficientă și deficitară la nivelul triadei patronat- sindicate-angajați!Este de neînțeles pentru cetățenii care își doresc reguli contractuale clare in relația cu angajatorul , negocierea dusă de liderii sindicali in defavoarea muncitorilor! 80 de concedieri , unele mascate sub forma unor demisii forțate, au avut deja loc după o grevă spontană care a avut drept scop cererea unor drepturi salariale legitime!” mai scrie parlamentarul bistrițean pe pagina de socializare. Citiți aici:https://www.facebook.com/cristina.iurisniti?fref=nf&pnref=story

Share.

About Author

Lasă un comentariu