Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ludovic Orban vine a doua oară la Bistrița în campania internă pentru șefia PNL

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Liderul liberal este așteptat mâine la Bistrița, la două luni și jumătate distanță de precedenta vizită în filiala Bistrița-Năsăud. Între timp s-a schimbat conducerea filialei și spre deosebire de Robert Sighiartău care l-a susținut direct pe Orban, noul președinte Ioan Turc și-a declarat sprijinul pentru Cristian Bușoi.

Ludovic  Orban este susținut însă de fostul lider al filialei Stelian Dolha, acum primvicepreședinte județean, dar și de președintele organizației municipale a PNL Sorin Hangan, precum și de cea mai mare parte a celor 90 de delegați la Congresul PNL  din județ, așa cum recunoștea într-o declarație pentru Bistrița-Express, Ioan Turc.

Ludovic Orban vine în filiala bistrițeană de la Deva unde a declarat că are susținerea a 27 de filiale și a 6000 de membri a PNL care au semnat moțiunea pe care a depus-o, dar și a majorității parlamentarilor.  Orban a declarat că dacă va ajunge președinte se va implica pentru reorganizarea partidului și că toate deciziile importante vor fi luate după o consultare largă a membrilor acestuia: ”Voi desființa antecamera. Nu voi tolera coconul acela care se formează în jurul fiecărui lider. Locul de muncă nu va fi în birou, va fi în țară. Imediat după congres voi începe ample turnee în țară pentru a porni reorganizarea partidului, pentru a motiva membrii PNL să se implice și, de asemenea, pentru a porni o campanie de atragere a oamenilor de calitate în PNL. (…) În toate deciziile importante ale PNL va exista o consultare amplă a bazei partidului. De asemenea, cred că PNL trebuie să se reconecteze la oamenii care împărtășesc viziunea noastră, valorile, principiile, ideile, care își doresc altceva decât ceea ce le oferă astăzi partidul de guvernământ și care au nevoie de un reprezentant politic care să se bată pentru ei”, a declarat ieri Orban aflat în turneu intern.

Săptămâna trecută Cristian Bușoi, principalul contracandidat a lui Orban a vizitat filiala din Bistrița a PNL, iar săptămâna viitoare este așteptat și Viorel Cataramă, cel de-al treilea candidat la șefia Partidului Național Liberal.

Share.

About Author

Lasă un comentariu