Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cum comentează bistrițenii din USR demisia lui Nicușor Dan. Cristina Iurișniți crede că partidul se va reseta

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 Deputatul Cristina Iurișniți spune că președintele demisionar arată că își respectă principiile ca om politic, însă penttru partid va urma o restartare, chiar dacă va fi o perioadă dificilă: ” Nicușor Dan demonstrează că îți respectă principiile…e de admirat pentru tenacitatea si perseverența de a construi o forță politică ce poate sa facă o breță în monolitul PSD! Prin demisia sa ..USR se va restarta…dar va mai suporta o perioadă de tranziție spre stabilitate”. Parlamentarul USR de Bistrița-Năsăud se teme însă că USR ar putea pierde și alți membri valoroși după demisialiderului național.

Anunțul demisiei președintelui Nicușor Dan din USR a fost comentată sec de secretarul general al filalei Bistrița-Năsăud, Mihai Bălan. Acesta a scris pe pagina sa de socializare ca și comentariu la știrea distribuită despre anunțul lui Nicușor Dan: ” USR-un nou început”. Bălan care a distribuit pe pagina sa de facebook toate informațiile despre evoluția conflictului între Nicușor Dan, pe de o parte, Cristian Ghinea, pe de altă parte,  nu a ascuns că este adeptul unei poziții a USR pe tema referendumului pentru redefinirea familiei tradiționale. Secretarul USR Bistrița-Năsăud a comentat și că: ” ne asumăm poziționarea oficial împotriva referendumului”. 

Întrebat cine va prelua funcția interimară de președinte al USR după demisia anunțată din partid a lui Nicușor Dan, Mihai Bălan a spus că primul vicepreședinte în ordinea voturilor de la Congres din 12 mai, Elek Levente, președintele USR Cluj ar putea fi succesorul interimar la conducerea partidului.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Răzvan Cîtu în

    Prin demisia domniei sale dl Dan s-a delimitat de curentul stangist neo-marxist din USR și a devenit acum pentru mine un bărbat politic. Respect, dle Nicușor Dan!

Lasă un comentariu