Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Rezultat previzibil la parțialele din Șieu: reprezentantul ALDE-PSD a ieșit primar cu un scor asemănator cu cel de acum un an

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ionuț Cifor, reprezentantul Alianței ALDE-PSD pentru Șieu este noul primar al comunei în urma parțialelor de duminică, după ce a asigurat interimatul în ultimele luni ca urmare a decesului primarului ales în iunie 2016., Olimpiu Iuga Napeu. Primarul ales duminica, provenind din ALDE n-a participat la alegerile din iunie anul trecut pentru funcția de primar, ci doar pe lista de consilieri, ajungând viceprimar. Cifor a obținut acum  doar cu câteva voturi în minus, 729 față de 754 în 2016 de Olimpiu Napeu, fostul candidat al Alianței PSD-Alde.

PNL a pierdut a 2-a poziție

În schimb PNL a pierdut locul 2 la Șieu, candidatul liberalilor din 2017, Emil Chereja, altul decât cel din 2106 obținând cu 397 de voturi, abia poziția a 3-a.  În urmă cu un an candidatul liberalilor, Ioan Gherman a reușit 427 de voturi și poziția a 2-a, însă noul președinte Ioan Turc nu l-a mai dorit  candidat. A doua poziție la alegerile de duminică a fost obținută de un independent, actualul viceprimar Roxana Pasc, care a reușit 460 de voturi. De menționat că nici Roxana Pașc nu a candidat în urmă cu un an pentru fotoliul de primar.

Share.

About Author

Lasă un comentariu