Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

RADU MOLDOVAN: ”Decizia lui Sorin Grindeanu este un lucru care mă depăşeşte şi nu vreau să fac scenarii”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Preşedintele  PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan  a declarat miercuri după ședința Comitetul Executiv Național al PSD că  decizia de retragere a sprijinului politic  pentru Guvernul Grindeanu a fost dublată și de o alta, de a exclude membrii PSD care ar accepta să facă parte dintr-un guvern  fără sprijinul social-democraților, relatează Mediafax.

Întrebat despre ce s-a întâmplat aseară în CEX liderul bistrițean al PSD a afirmat: ”Decizia partidului, probabil în premieră în România, a fost să facem această evaluare publică, să îi anunţăm pe oameni şi suntem obligaţi să luăm măsurile care se impun”, a spus Radu Moldovan pentru agenția de presă menționată.

Despre anunţul făcut de Sorin Grindeanu, care a spus că nu a demisionat și că  va pleca doar dacă preşedintele va numi un alt premierde la PSD  Radu Moldovan a răspuns că hotărârea premierului îl ”depăşeşte și nu vrea să facă scenarii”, dar și că nu s-ar fi discutat încă în CEX în legătură cu o moțiune de cenzură.

Radu Moldovan a mai spus corespondentului Mediafax și că personal nu a avut nicio nemulţumire legată de activitatea guvernamentală.

 

Sursă foto: Rasunetul.ro

Share.

About Author

Lasă un comentariu