Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Stelian Dolha: PSD-ul lasă impresia că vrea să se sinucidă pentru mofturile gurului din Teleorman

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prim-vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud Stelian Dolha spune că e aproape imposibil de înțeles graba cu care PSD-ul  insistă să-și prăbușească partidul la comanda lui Dragnea, pe care-l numește un Guru de Teleorman:”  Ne-am trezit astăzi cu țara în criză pentru că un Guru de partid a hotărât peste noapte că nu e destul de ascultor cel pe care l-a pus premier? Și vrea altul mai docil?
Trec peste comportamentul CEX-ului de la PSD, care a lăsat ieri impresia că e dispus să se sinucidă (politic) la comanda liderului. Până la urmă e treaba lor dacă țin neapărat să-și prăbușească partidul din vârful lui 40 și ceva la sută către 20 sau să-l rupă în bucăți.”. Dolha se arată de nedumerit și de unanimitatea din CEXul PSDului, ca și de lipsa de reacție generală a social-democraților   și spune că nu pricepe cum nu s-a găsit unul singur printre cei 60 de membri de la vârf  să se trezească la realitate: ”Chiar nu pricep ce fac toți oamenii decenți și de bună credință din acest partid- și sunt mulți. Chiar nu pricep cum în tot CEX-ul ăla al lor nu s-a găsit unul singur să se ridice și să-i spună ”Nu” lui Dragnea, unul singur care să-i trezească. a scris prim vicepreședintele PNL într-o postare pe facebook.

Dolha mai spune și că decizia PSD-ului de a se sinucide politic nu e treaba lui, cu adevărat gravă este criza politică fără precedent pe care au declanșat-o și care pune în pericole, prin consecințele interne și externe întreaga țară:”Dar să prăbușească țara odată cu ei pentru mofturile Guru-lui de Teleorman, e ceva dincolo de înțelegerea unui om normal. Dar sigur că pot să facă pe echipajul kamikaze cât poftesc cu condiția să nu prăbușească România odată cu ei.”.

Contactat de Bistrița Express Dolha a spus că cel mai probabil PSD va ajunge să depună moțiune de cenzură împotriva propriului Guvern, ceea ce, în orice logică, e un record greu de egalat în politică, chiar și în cea românească.

Share.

About Author

Lasă un comentariu