Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Doina Pană: ” E un mare semn de normalitate faptul că am decis să votăm moțiunea”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul Doina Pană a declarat la un post de televiziune central că nu i se pare nepotrivit faptul că PSD depune o moțiune de cenzură împotriva guvernului pe care el l-a impus, dimpotrivă: ”E un mare semn de normalitate faptul că am decis să votăm moțiunea, dimpotrivă faptul că nu ascundem sub preș mizeria e un semn de responsabilitate” este părerea Doinei Pană spusă în această seară la România TV.

Întrebată ce părere are depre faptul că Premierul Grindeanu are susținerea lui Victor Ponta, care a tocmai a fost numit secretar general al Guvernului,  Doina Pană a declarat că deși a fost o susținătoare a fostului prim-ministru nu tot ce face Ponta trebuie aprobat: ” Eu am fost un ministru in guvernul Ponta, eu l-am elogiat pe Victor Ponta si spun ca a fost un premier de exceptie, dar nu aprob tot ce spune sau faceVictor Ponta”. Noi dorim că acest program să se implementeze. Ce , e sfârșitul lumii că Popescu sau Ionescu nu mai e prim-ministru? ” a mai declarat Doina Pană în cursul zilei de astăzi.

”Noi programul de decontare îl decontăm. Următorul Guvern va fi monitorizat îndeaproape nu din 6 luni, ca să-si recupereze deficitul acesta creat de Guvernul Grindeanu!” este punctul de vedere al deputatului bistrițean”, a mai spus deputatul bistrițean.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius- ingrijitor al STATULUI. în

    Doamna PANA. In zi de DUMINICA romanii si oamenii normali merg la BESERICA sa se roage pt. sanatate si iertarea pacatelor. D-vs si colegii stati 2 zile pe saptamana prin PARLAMENT si mergeti in sfanta DUMINICA sa trageti sforile sa va tradati si sa va porcariti. La ora de POLITOLOGIE trebuie musai explicat studentilor, o mare raritate in politica. Cum un fost pedist, adica tov. Dragnea reuseste cu mare abilitate incet si sigur sa demoleze un mare partid de stanga. Romanii nu mai trebuie sa iasa in strada si sa strige jos guvernul, o rezolva sigur Dragnea. Ma pis pe ea politica, ca cetatean liber in tara mea. RUSINEEEE !!!

Lasă un comentariu