Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ludovic Orban a câștigat la scor președinția PNL

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Congresul PNL l-a validat pe  Ludovic Orban președinte cu un scor de 4 ori mai mare decât oponentul său Cristian Bușoi. Scorul după numărarea voturilor este de 3518 la 952 în favoarea lui Orban, înainte de ultima verificare a voturilor nule.

Orban a fost susținut de o mare parte din cei 90 de delegați din PNL Bistrița-Năsăud, chiar dacă formal consiliul de coordonare a filialei a votat să-și poată prezenta moțiunile toți cei trei candidații anunțați inițial, inclusiv Viorel Cataramă. Public și-au declarat susținerea pentru Ludovic Orban primvicepreședintele județean Stelian Dolha, deputatul Robert Sighiartău, cel care a fost anunțat drept viitor secretar general al partidului în situația în care Orban va cîștiga alegerile, președintele organizației municipale Sorin Hangan, consilierul local Ioan Peteleu sau copreședinta de la femei Diana Morar. În schimb președintele Ioan Turc și-a anunțat susținerea pentru Cristian Bușoi.

PNL va fi un partid de dreapta, liberal-conservator a anunțat noul președinte : ”“Îmi doresc ca PNL să ajungă la guvernare, dar nu printr- un nou USL sau prin contractări pe care să le facem cu oameni care niciodată nu vor aplica politicile noastre şi pe care nu ne putem bizui niciodată. Îmi doresc să ajungem la putere prin votul oamenilor. Dacă este să susţinem ceva, să susţine anticipate, să facem opoziţie pe toate fronturile, la baionetă, luptă de la om la om cu cei care astăzi îşi bat joc de România”, a declarat liberalul Ludovic Orban, în discursul de prezentare a moţiunii sale, la Congresul PNL.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu