Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Avocata Diana Morar aleasă judecător al Curții Naționale de Arbitraj a PNL

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Alegerile interne din PNL au mai adus o funcție importantă filialei Bistrița-Năsăud. Copreședinta Organizației de Femei a PNL, Diana Morar, a fost aleasă judecător al Curții de Onoare și Arbitraj al partidului, organismul care supraveghează respectarea statutului partidului şi soluţionarea contestaţiilor la sancţiunile disciplinare care se aplică în interiorul formaţiunii politice.

Avocata Diana Morar este unul dintre cei 24 de membri ai Curții Naționale de Arbitraj a PNL și a fost aleasă în această funcție după o competiție cu 36 de  candidați. În timp ce votul pentru această comisie a fost organizat astăzi în cadrul Comitetul Executiv Național, ieri în cadrul Congresului PNL a fost ales președintele COA, imediat după alegerea președintelui partidului. Funcția de președinte al COA a fost adjudecată de europarlamentarul Daniel Buda.

Departe de a fi un organism de nișă, COA al PNL poate influența decizii foarte importante, dacă acestea se dovedesc nestatutare sau în opoziție cu regulamentele interne. Astfel la începutul lunii iunie, vechea  comisia de onoare și Arbitraj a PNL a anulat alegerile din filiala județeană a PNL Arad, câștigate de primarul Gheorghe Falcă, după ce a admis o contestație depusă de mai mulți liberali arădeni care semnalau nereguli în desemnarea delegaților la alegerile județene.

Share.

About Author

Lasă un comentariu