Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Laurențiu Ciocăzanu: Ca orice limitați și oamenii lui Dragnea își imaginează că nimic nu se schimbă pe lume fără acordul lor. Vestea proastă e că se schimbă. Dintotdeauna

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jurnalistul Laurențiu Ciocăzanu crede că acțiunile din ultimele zile ale susținătorilor fanatici a  lui Liviu Dragnea nu  înseamnă decât o semnare a sentinței și ca din asemenea scenarii scapă doar cei inteligenți, cei care înțeleg ”mersul”. Că miturile pică mereu, iar cei care se cred invincibili, ajung inevitabil să-și piardă capul. În rest scenariul e vechi de când lumea, iar Dragnea și oamenii lui ar fi picat deja în plasă, susține jurnalistul:

”Toți pesediștii care îl susțin pe Dragnea vor un singur lucru: să fure liniștiți. Să dea prostie la popor, șpăgi de la buget, să împartă bani și funcții cum ”vrea” mușchii lor. Atât și nimic mai mult. Nu e nicio filosofie în războiul Dragnea-Grindeanu. Cei care sunt cu Marele Baron se tem că ajung și ei la pușcărie.-scrie jurnalistul într-o postare pe pagina de socializare-De aia îl susțin, de aia se adună (ca oile lui Daea) pe la parlament, de aia fac front comun împotriva dușmanului. Oamenii se tem. De fapt, nici nu prea au de ales. Cum să fie de partea celor care nu le garantează protecția? Căci Grindeanu s-a lecuit de asta, după balamucul OUG 13.

Ca orice limitat care nu înțelege viața, și ei își imaginează că nimic nu se schimbă pe lume fără acordul lor. Dar vestea proastă pentru ei e că se schimbă. Dintotdeauna. Mereu au picat mituri, au căzut capete, au pierit ”invincibili”.

Prin atitudinea din aceste zile, respectivii nu fac altceva decât să-și semneze sentința la moarte. Am mai văzut filmul ăsta de multe ori în istorie. Scapă doar cei inteligenți. Care înțeleg ”mersul”. Bineînțeles, ca întotdeauna, ei sunt mai puțini. Dar suficienți. Cât să ne arate că pe lumea asta există și trecut, și viitor. La mulți ani, băieți!” anticipează rezultatul meciului PSD contra PSD Laurențiu Ciocăzanu .

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu