Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Parlamentarii PSD se dezic de legile UDMR copiindu-se reciproc pe facebook. Mesaj duplicat la Doina Pană și Buicu de la Mureș

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul de Bistrița Năsăud Doina Pana, vicepreședinte PSD a publicat pe facebook același mesaj cu un deputat de Mureș, Corneliu Florin  Buicu, președinte al comisiei de sănătate din Camera Deputaților, în încercarea de a se delimita de legile UDMR. Internauții au sesizat rapid mesajul duplicat și au luat-o la întrebări pe vicepreședintele PSD: Iată cum sună mesajul Doinei Pană: ”Dragi prieteni,
De cand fac politica, mi s-au pus in carca, nemeritat, multe lucruri. Uneori am ripostat, de cele mai multe ori nu. Am mers pe ideea ca cei care ” au ochi de vazut, vad”
Deja e mult prea mult!
N-am votat ieri nimic, nu votez azi nimic si n-am sa votez NICIODATA ceva care sa aduca atingere tarii mele, poporului meu!!!”

Internauții au sesizat coincidența și s-au întrebat pe pagina Doinei Pană cine a scris originalul și dacă nu cumva e mesaj de la partid.. Astfel unul dintre comentarii pe paginasună așa: Stimata doamna, colegul dumneavoastra Corneliu Florin Buicu a postat pe pagina sa exact acelasi mesaj. Mesajul va apartine sau ii apartine colegului dumneavoastra? Sau nici dumneavoastra nici dumnealui? O noua directiva?. Până la ora redactării materialului deputatul nu a răspuns acestor semne de întrebare pe pagina sa de facebook. Totuși ar fi declarat pentru un post central de televiziune că unor colegi le-ar fi plăcut atât de mult textul său încât l-ar fi copiat.

În schimb, confruntat cu reacția de pe pagina de socializare deputatul de Mureș a ținut să adauge suplimentar la postarea inițială: ” nu e mesaj de partid”. El a mai adăugat în plus și jurământul pe care l-a făcut cțnd a depus jurământul de parlamentar.

”E firesc să faci negocieri, însă colorația cu 15 martie e un subiect dureros și nu te joci cu așa ceva”, a spus Doina Pană intervievată de Digi 24.

 

 

 

 

Share.

About Author

3 comentarii

  1. Vasile Roaita în

    Nu-i mai cred pe astia. Daca nu a scris si că, datorita faptului ca nu va vota niste acte puse pe ordinea de zi de conducerea partidului, si ia pozitie publica impotriva acestora, cere si demisia lui Liviu Dragnea, declaratiile nu au valoare.Incearca sa conserve cat mai pot electoratul PSD zdruncinat serios de gafele din ultima vreme.

  2. Balan Marius -ecologist în

    Impostura a ajuns la cote maxime si prostimea pune botul. Nu cred nimic din ce spuneti d-na deputat. Sunt mai versat ca d-vs cand doresc. Cu mine nu tine sa-mi bagati in cap asemenea declaratii.

Lasă un comentariu