Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce spun de votul la moțiune parlamentarii bistrițeni: Opoziția: Iohannis singura forță credibilă, Puterea: am demonstrat că suntem uniți.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Insolitul vot pentru o moțiune de cenzură depusă  de coaliția de la guvernare împotriva propriului premier a generat reacții pe facebook de tot felul printre parlamentarii care-i reprezintă pe bistrițeni. 

Cristina Iurișniți, deputat USR a concluzionat după ce a asistat din sală la spectacolul dat de PSD și ALDE: ” USR, ața cum a anunțat nu a votat și prin urmare nu a dat girul acestui război intern PSD contra PSD. Votul a fost secret dar la vedere! Un vot marca PSD! Nimeni din USR nu a avut negocieri cu cei din PSD. Dragnea si masina de partid a functionat din nou ca unsa!  România a pierdut cu acest teatru absurd al moțiunii! A pierdut bani, credibilitate interna si externa! În timp ce Dragnea dărâma, Iohannis construia!” Parlamentarul USR spune că în actualul context președintele României a rămas singura garanție de stabilitate: ” Să speram ca ne vom indrepta spre o zona de stabilitate de acum inainte, si ca aceasta coalitie isi va asuma responsabilitatile unei guvernari serioase, monitorizata de presedintele Iohannis ! Din pacate, Iohannis a ramas singura zona politica de influenta, competenta si normalitate la ora actuala!” spune parlamentarul USR.

Deputatul Ionuț Simionca (PMP)vorbește de o luptă între găști și avansează și un pronostic: Rezultatul voturilor de astăzi dovedește că o gaşcă din PSD a fost mai puternică, nimic altceva. Reușind să convingă miniştrii să voteze împotriva lor şi să influențeze votul minorităților naționale, fără de care auto – moțiunea de cenzură nu ar fi trecut! Urmează să vedem cine va fi propunerea din partea majorității parlamentare PSD+ALDE pentru funcția de Prim-ministru. Dacă luăm declarațiile președintelui PSD, care spune că va fi o femeie următoarea propunere de Prim-ministru, atunci mă gândesc că se referea la Gabriela Vrânceanu Firea sau Carmen Dan.” scrie Simionca pe pagina de facebook.

Suciu recunoaște că episodul i-a dezamăgit pe unii susținători

În schimb deputatul PSD Daniel Suciu răsuflă ușurat că ziua s-a încheiat cu bine: ”Nu a fost o zi usoara. A fost o zi complicată pentru partidul meu, dar si o zi deloc usoara pentru România. Aceasta criză trebuia să ia sfarsit pentru a continua guvernarea. Cred ca s-a demonstrat, încă o dată, ca acest partid stie sa ramana unit, indiferent cat de grele si inedite sunt provocarile. Sper ca de mâine sa ne intoarcem la obiectivele administrative si sa lasam vrajba deoparte”.

Suciu recunoaște că există dezamăgiri după acest episod în rândul susținătorilor PSD, și speră că vor recâștiga încredere. ”Cu toate ca stiu ca unii sunt dezamagiti de acest scandal, oameni care au avut incredere in noi, stiu ca avem capacitatea de a depasi acest moment greu si sa ii convingem pe romani ca deciziile grele au trebuit sa fie luate pentru o guvernare eficienta. Pana la urma, asta se asteapta de la noi”, a scris pe facebook Daniel Suciu.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius - ingrijitor al statului în

    PUTEREA ; am demonstrat ca suntem uniti. Bine bine prostii sa va creada. Eu personal nu ma gat de mirat cat ati putut sa fiti de prosti. Ati pierdut majoritatea in parlament si ati apelat la mila minoritatilor. In plus pe facebook GRINDEANU creste in comentariile si sondajele facute in numele sau. Admiratia fata de el se inmulteste pe zi ce trece..VAI de CURU VOST !!!

Lasă un comentariu