Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dolha: dacă tot are nevoie Dragnea de un alt premier pe post de consumabilă probabil a găsit ce-i trebuie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Primvicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha nu-i dă mai mult de o vară noului nominalizat în funcția de prim-ministru, despre care spune că nu are alt rol în afara celui de „consumabilă ” pentru PSD-ul lui Liviu Dragnea. Într-o postare pe pagina sa de socializare liberalul  care a fost coleg de Parlament cu Mihai Tudose în legislatura 2012-2016 îl caracterizează drept un tip care trecea mai degrabă neobservat: ” M-am intersectat cu Mihai Tudose prin Parlament vreme de 4 ani. La fel ca și predecesorul său, Grindeanu, nici el nu se înghesuia la luări de cuvânt, nici pe la dezbateri, nici măcar când era vorba de legi din domeniul lui. Era mai degrabă șters ca activitate prin Parlament. Altfel, un tip agreabil, volubil, mucalit chiar, numai bun să-ți petreci, să spunem, un drum cu avionul București –Cluj, dacă te nimereai, din întâmplare (omul e din Brăila) în compania lui. Dar după 4 mandate de parlamentar, înțeleg că e la al 5-lea, te așteptai la alt gen de abordare a lucrurilor, la o altă greutate în tratarea vieții publice. Nici vorbă” scrie fostul deputat PNL.

Liderul liberal spune și că în PSD nu-și face nimeni iluzii că Tudose ar putea fi altceva decât un premier de tranziție și că nici măcar nu se străduiesc să ascundă asta:”Dar nici PSD-ul lui Dragnea nu-și face iluzii: dacă tot are nevoie de un alt premier pe post de consumabilă, probabil că are ceea ce-i trebuie.
Sigur că dacă pe evaluarea lor a ieșit prost ca ministru, nu se așteaptă nimeni să dea bine ca premier. Iar dacă aghiotantul lui Dragnea, domnul Bădălău zice și azi că Mihai Tudose n-are anvergură, la ce să ne mai așteptăm? Eventual să treacă vara cu el, să-l lase la deblocat PNDL-ul și monstrozitatea aceea numită Fond suveran de investiții, unde să-și planteze clientela partidul și apoi altul la rând.” este părerea primvicepreședintelui PNL Bistrița-Năsăud.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius - ingrijitor al statului în

    Eu cred in viceversa. Dupa cum arata priimul om din guvern, a cam cosumat mult la viata lui. S-ar putea sa il consume si pe Dragnea la o terasa intr-o zi.

Lasă un comentariu