Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cristian Pomohaci scos din Programul Zilelor Bistriței. Primarul crede că recitalul ar fi acum inoportun

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aflat de câteva zile în centrul unui scandal imens, după ce ar fi fost înregistrat cerând favoruri sexuale unui adolescent preotul cântăreț Cristan Pomohaci nu va mai urca pe scena Zilelelor Bistriței. Decizia este una firească, crede primarul Ovidiu Crețu, dat fiind situația mai mult decât delicată în care se găsește preotul suspendat deja pentru 30 de zile de Arhiepiscopia Alba.

”Eu cred că civilizat este să păstrăm o anumită reținere, dar pentru orice eventualitate i-am cerut Centrului Cultural Municipal să nu semneze  contractul cu Cristian Pomohaci, având în vedere situația delicata în care este” a declarat astăzi primarul Crețu într-o conferință de presă, întrebat de ziariști. Crețu s-a declarat șocat de toată povestea și speră ca adevărul să fie altul: ”Îmi exprim pe de o parte  totala surprindere, șocul chiar pe care l-am avut când am citit că un interpret foarte celebru, preot chiar, este în această situație. Sper ca adevărul să nu fie cel pe care l-am auzit, sper-e o șansă-să fie o făcătură.. Dar pentru orice eventalitate am luat această decizie” a explicat primarul Crețu.

Întrebat ce onorariu a cerut artistul, Crețu a declarat că nu știe și că orcum aceste cifre din contracte sunt confidențiale. Site-urile de promovare și impresariat a cântăreților de muzică populară oferea ca cifră în dreptul artistului preot, originar din Rebrișoara 1100 de euro/oră însă doar pentru prestațiile la nunți. De altfel Pomohaci are -potrivit Ziar de Cluj care publică o amplă anchetă pe acest subiect – o avere impresionantă formată din 8 apartamente numai în Cluj. O estimare a jurnaliștilor publicației amintite vorbește de 1,2 milioane de euro, în total.

Share.

About Author

Lasă un comentariu