Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Furtuna de joi a doborât copaci pe case și pe drumuri. Județul e sub cod galben de ploi până la miezul nopții

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aversele de ploaie și vijelia în reprize din această după amiază a provocat probleme serioase în trafic. Pe drumul Bistrița-Năsăud mașinile circulă bară la bară și încearcă să evite crengile celor  câțiva copaci doborâți de vânt. Șoferii se plâng că și în reprizele când ploaia s-a domolit se circulă foarte greu (foto drumul spre Năsăud)

Cei de la ISU confirmă că sunt probleme în tot județul după averse, însă că nu au inventariat încă pagubele, și că telefoanele celor care sesizează probleme sună tot timpul: ” pe drumul Năsăudului avem apeluri, la blocurile din Bistrița au căzut țigle pe acoperiș, între Bistrița și Dumitra a căzut un copac pe o casă, un copac pe Căstăilor căzut, o alertă de fum, probabil de la un fulger, tot în Bistrița. Așteptăm confirmarea de la echipele ajunse la fața locului ” a explicat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU. Pe strada Dimitrie Cantemir din Bistrița un salcâm a fost smuls din rădăcini de vânt(foto 1) și de pe mai multe blocuri( inclusiv Arțarilor) au căzut țigle, iar un acoperiș s-a prăbușit în zona Macon.

Timp de două ore județul a fost sub cod portocaliu de ploi și vijelie iar de la ora 17,00 până la ora 0,00 Bistrița-Năsăud rămâne sub cod galben de ploi, informează ISU Bistrița-Năsăud,

Explicație foto principal: copac doborât pe strada Dimitrie Cantemir

Share.

About Author

Lasă un comentariu