Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul USR Cristina Iurișniți și-a inaugurat sediul biroului parlamentar. Nu va fi însă singurul din județ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul Cristina Iurișniți a inaugurat astăzi în prezența mai multor  parlamentari din USR și a colegilor de partid noul sediu al cabinetului parlamentar din Bistrița, strada Gheorghe Șincai numărul 16.

Deputatul USR va împărți sediul cu Uniunea Salvați România, filiala Bistrița-Năsăud, care a obținut abia în ședința Consiliului Local de ieri ultimele aprobări pentru a deveni chiriașii municipalității. Practic spațiul pe care USR-iștii l-au primit în chirie și l-au amenajat a aparținut PPDD și înainte Partidului Țărănist Creștin și Democrat, pe când această formațiune era la guvernare. ” Din păcate a durat ceva timp până am primit acest spațiu, ne-au întârziat aprobările de la Consiliu Local, apoi am avut ceva probleme cu avizele la Electrica,dar în sfțrșit iată-ne aici” a explicat parlamentarul USR. Cristina Iurișniți a anunșat și că va deschide în curând un cabinet parlamentar la Prundu Bârgăului, dar și că are în plan și alte birouri la Năsăud și Beclean.

Cu ocazia inaugurării primului său cabinet palamentar Cristina Iurișniți și-a prezentat detaliat și bilanțul activității după prima sesiune în Camera Deputaților și în comisia de învățământ în care activează, activitate care include 16 propuneri inițiate, 13 luări de cuvânt în plen, 13 întrebări și interpelări și o moțiune și multe alte activități pe care statisticile camerei secunde ale Parlamentului nu le menționează.

Liderul de grup al USR din Camera Deputaților,  Cristian Seidler, prezent la inaugurare a precizat că activitatea Cristinei Iurișniți în Parlament este una foarte activă, vizibilă   și că reprezentarea județului Bistrița-Năsăud la nivelul Legislativului are numai de câștigat pentru că ține sus nivelul de implicare. La inaugurarea cabinetului parlamentar au mai participat alături de liderul de grup și deputatul USR Emanuel Ungureanu, dar și Florin Chereji, membru al Biroului Permanent al USR, originar din Bistrița.

Share.

About Author

Lasă un comentariu