Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un incendiu violent la o anexa de la Bingo Metropolis a compromis instalația electrică a clădirii. Mai mulți chiriași printre care AJOFM au rămas fără electricitate

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un incendiu violent izbucnit în jurul orelor 14,45 la un tomberon încastrat în clădirea fostei Case a Sindicatelor din Piața Mihai Eminescu s-a propagat cu repeziciune și un fum înecăcios a cuprins în câteva minute toată zona. Fumul negru s-a întins rapid spre cealaltă latură a pieței în zona amfiteatrului și a clădirilor APDRP, iar locuitorii panicați au luat cu asalt numărul 112.

Angajații de la AJOFM, a firmelor din clădire, inclusiv Bingo Metropolis au părăsit în grabă clădirea, alertați de alarmele din interior.  Incendiul a fost lichidat rapid de echipajul de pompieri ajuns în zonă în câteva minute, în timp ce echipaje de poliție și poliție locale au securizat zona dinspre amfiteatru.

Incendiul a topit practic tomberoanele Metropolis închise într-o anexă sigilată cu uși metalice, care practic a protejat  mașinile aflate în număr mare într-un perimetru strâmt a zonei. Însă instalația electrică a clădirii a avut serios de suferit. Deocamdată până la evaluarea finală bilanțul anunțat de ISU este arderea a două transformatoare ale clădirii, distrugerea incintei tomberoanelor și deteriorarea fațadei clădirii pe o suprafață de 16 metri pătrați, potrivit purtătorul de cuvânt ISU, Marius Rus. Angajații de la AJOFM n-au mai putut continua munca pe calculatoare iar reparația instalației electrice  se anunță una de durată.

 

 

Material în curs de actualizare

 

 

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius - ingrijitor al statului în

    Cei care si-au stricat banii p-acolo, exista un posibil BLESTEM ! Bunaoara o fomeie cu necazuri si cu un sot pe masura ar fi putut zice; (mirasa-r lumea de BINGO si de capul tau ) ! Credeti in asemenea scenarii ?

Lasă un comentariu