Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tir lovit de tren la trecerea din Ioan Slavici. Circulația auto este blocată

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Accident de tren la trecerea de cale ferată din strada Ioan Slavici, în jurul amiezei. Un tir care venea din zona Centurii a fost izbit în dreptul zona cabinei de un tren Regio care rula către ieșirea din oraș spre Livezile.  Șoferul tirului  a scăpat nevătămat, iar la această oră echipajele de la ISU încearcă să degajeze autovehicolul de gabarit greu de pe calea ferată.

Izbitura i-a spart tirului rezervorul de combustibil, iar motorina s-a întins pe carosabil. ”Pompierii de la ISU au luat măsuri pentru a evita producerea unei deflagrații. De asemenea se lucrează la degajarea tirului de tren, pentru ca trenul să poată fi îndepărtat cu o locomotivă și să poată fi reluată circulația, blocată deocamdată” a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

Trecerea de cale ferată din zona Ioan Slavici este semnalizată doar cu crucea Sfântului Andrei. În urmă cu  o lună și jumătate un alt accident produs la o trecerea semnalizată doar cu însemnele Crucii Sf. Andrei a provocat cinci victime în zona blocurilor sociale din Viișoara. Confruntați cu un val de critici fără precedent autoritățile orașului au promis că vor obțien semnalizarea cu însemne acustice și barieră a locului tragediei din Viișoara, unde și-au pierdut viața în total 9 victime într-un an și jumătate. La fel de nesigură este însă și trecerea din Ioan Slavici, aflată în mijlocul orașului și extrem de tranzitată.

 

 

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu