Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Orban vine duminică în Bistrița-Năsăud. Liderul liberal a rămas fără pagina de Facebook, așa că anunțul l-a făcut PNL Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Liderul PNL Ludovic Orban va participa duminică după amiaza la Spermezeu la o sărbătoare populară intitulată ” Cununa Grâului”, un fel de zi a comunei în cauză, la invitația primarului liberal Sorin Hognogi. Anunțul venirii în județ a lui Orban a fost făcut de pe pagina de facebook Organizația PNL Bistrița, care menționa și că liberalii sunt așteptați să-și întâlnească președintele național.

De regulă și Ludovic Orban își anunță programul pe pagina oficială de facebook, însă n-a mai fost cazul cu vizita din BN, pentru că de vineri președintele PNL s-a trezit cu contul paginii blocat. De altfel Orban a declarat pentru Libertatea că  i s-ar blocat contul de facebook după ce internauții PSD au asaltat rețeua de socializare cu reclamații împotriva paginii sale, nemulțumiți de postările pe care le-a făcut:

”S-au mobilizat internauții PSD. Când ai un număr mare de raportări, se ajunge la închiderea contului. La fel, dacă cineva îți sparge contul. Oricum, s-au mobilizat pesediștii să îmi închidă contul, a declarat liderul PNL pentru Libertatea. Orban a făcut demersuri pentru a-și recupera pagina, însă mai are de așteptat. Sute de simpatizanți s-au solidarizat cu liderul liberal și și-au afișat postere pe paginile de socializare:

Vizita din comuna Spermezeu este prima în Bistrița-Năsăud după alegerea în funcția de președinte. Este însă a treia vizită în județ de la începutul acestui an, primele două fiind întâniri de precampanie, respectiv campanie internă de alegeri,

Sursă foto: pogina de facebook Viorica Calo.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu