Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

La PSD președintele de la partid e subordonat la Primărie.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Viceprimarul Cristian Niculae este de astăzi  noul președinte interimar al organizației Municipale PSD Bistrița până în august când vor fi organizate alegeri interne. Anunțul a fost făcut de ministrul Doina Pană, până astăzi președintele al PSD Bistrița care a explicat că a renunțat la funcția locală din partid: ” date fiind noile responsabilități generate de calitatea mea de membru al Guvernului României care nu-mi mai permit să aloc timp fizic necesar conducerii Organizației Municipale PSD”, spune Doina Pană.

Pană i-a convocat sâmbătă pe membrii biroului municipal și pe cei 57 președinți de organizații de cartier pe care i-a anunțat ce decizie a luat, dar și pentru a stabili componența echipei de organizare a alegerilor interne. Biroul Municipal l-a ales astăzi   pe viceprimarul Cristian Niculae drept președinte interimar. Exact acum doi ani primarul Ovidiu Crețu, președinte pe atunci al organizației municipale PSD a anunțat că renunță să mai candideze la șefia organizației pe motiv că munca administrativă îi ocupă prea mult timp, iar funcția i-a reveni Doinei Pană.

Accederea viceprimarului Niculae în prima funcție în PSD Bistrița, partidul care are majoritatea în Consiliu Local Bistrița creează o situație destul de rar întâlnită: acea ca un președinte de partid să fie în același timp conducător pe linie de partid al primarului, dar subordonat în funcția administrativă.

De altfel în cercurile politice Cristian Niculae este considerat viitorul candidat al PSD la următoarele alegeri pentru funcția de primar al Bistriței, însă Ovidiu Crețu dă semne, inclusiv prin declarații publice că ar putea să nu renunțe atât de ușor la ideea de a mai candida pentru un al 4-lea mandat.

Share.

About Author

Lasă un comentariu