Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Diana Morar a fost aleasă vicepreședinte al Curții de Arbitraj a PNL

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Avocata Diana Morar este de astăzi vicepreședinte al Curții de Onoare și Arbitraj a Partidului Național Liberal și a fost desemnată să răspundă de regiunea de Nord Vest. Avocatul bistrițean( foto stanga) a fost aleasă vicepreședinte de colegii ei cei 24 de judecători ai Curții de Onoare și Arbitraj ai partidului, întruniți astăzi la București la o doua reuniune a COA a PNL, organism condus de europarlamentarul Daniel Buda.

Conform statutului, Curtea de Onoare și Arbitraj este instanța supremă a partidului, având atributii privind respectarea prevederilor Statutului și a Codului Etic al PNL, soluționarea contestațiilor privind sancțiunile disciplinare, soluționarea contestațiilor privind învestirea candidaților, alegerile interne, alegerea delegaților la Conferințe sau la Congres, coordonarea activităților Consiliilor Teritoriale de Arbitraj.

Diana Morar este copreședintă a Organizației de femei a PNL Bistrița-Năsăud din 2015 și președinte a organizației de femei a fostului PNL BNdin 2013.

 

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu