Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

PERFORMANȚĂ: Matei Moisil-primul la ”tare ca piatra” o etapă a competiției de downhill

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Matei Moisil, campionul bistrițean de 16 ani la downhill (ciclism montan practicat pe teren abrupt) a performat din nou câștigând în weekend a 10-a etapă a Concursului Național intitulat ” Tare ca Piatra”. Competiția a avut loc la în acest Weekend la Piatra Neamt.  Juniorul bistrițean a câștigat etapa la categoria sa cu timpul de 2:26:36, cu 3:35 secunde în fata celui de al II lea clasat.

Poitrivit unei informări de presă transmise de staff-ul tânărului campion, juniorul Matei Moisil  a fost aproape de podium într-o etapă a unei competiții internaționale desfășurate în perioada 8-10 Iulie 2017  în  Saalbach Hinterglemm, Austria, unde s-a clasat pe locul al patrulea.

În competiția internațională, după trei etape Cup by IXS, bistrițeanul   se afla pe locul 3 la general(155 puncte), chiar dacă a avut posibilitatea să participe la doar două din etapele internaționale, la Steinach – Germania și în Saalbach – Austria. Matei Moisil este fiul consilierului local Filip Moisil, cel care-l și manageriază.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu