Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: La loc comanda vizita lui Mihai Tudose. Acesta a contramandat întâlnirea cu oamenii de afaceri autohtoni

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

UPDATE:Premierul Mihai Tudose, care urma să viziteze vineri județul Bistrița-Năsăud  nu va mai ajunge în zonă. Camera de Comerț și Industrie BN a transmis că întâlnirea cu oamenii de afaceri din județ va fi programată pentru o dată ulterioară.

Știrea inițială: Primul ministru Mihai Tudose  este așteptat vineri la Bistrița, iar pe agenda publică figurează deocamdată doar o întâlnire cu oamenii de afaceri din județ. Întâlnirea este programată în sala de ședințe a Primăriei Bistrița între orele 15,00-17,00, iar invitația de participare este trimisă de Camera de Comerț și Industrie.

Întrebat de reporterul Bistrița Express dacă îngrijorările privind lipsa de predictibilitate pe care o simte mediul de afaceri i-a determinat să solicite întâlnirea, președintele CCI Bistrița-Năsăud, Vasile Bar  spune doar că unii din zona de business au îngrijorări, alții supărări sau dimpotrivă, așa că tema întâlnirii  este una generală ca să le cuprindă pe toate: ” problemele oamenilor de afaceri ”.

Mihai Tudose este la prima sa vizită în calitate de premier, însă nu la prima sa vizită ca demnitar în județ. El a mai fost prezent în calitate de ministru la o serie de întâlniri în Bistrița-Năsăud. Cel mai probabil Tudose se va întâlni și cu primarii, însă ora nu este încă dată publicității. Probabil că autoritățile vor încerca să obțină confirmări de la premier că proiectele pentru care au avut promisiunea de sprijin de la fostul prim-ministru Sorin Grindeanu, care a vizitat și el județul vor fi susținute și de noul premier. este vorba printre altele de drumul expres Bistrița-Dej, prioritizat pentru 2018 și centura ocolitoare a Becleanului.

Share.

About Author

Lasă un comentariu