Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

”Nudul” lui Tonitza mai poate fi admirat doar trei zile la ”Concentric”. Vezi ce picturi îi vor lua locul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Doar trei zile mai pot fi admirate pânzele celor 22 de pictori clasici și contemporani expuse pe simezele Galeriei Concentric. Reunite sub titlul ” Lumea imaginilor, 33 de pași- De la pictura flamandă și franceză a secolelor XVI-XVIII până la pictura românească clasică și contemporană, lucrările au putut fi admirate și chiar achiziționate începând cu 9 iunie, data inaugurării expoziției .

Alături de unul dintre Nudurile semnate Nicolae Tonitza, cea mai valoroasă lucrare a expoziției, iubitorii de artă mai au încă posibilitatea să se oprească în fața unei ”Marine”, semnată Sabin Bălașa, a două lucrări care poartă semnătura lui Alexandru Ciucurencu, dar și a altor picturi de o mare expresivitate aparținând lui Dan Palade,  Constantin Flondor,  Horea Bernea, Octav Băncilă, Sabin Băeșu, Dan Palade, Mihai Sârbulescu sau Iosif Iser.

Pe simezele de la Concentric, situată în Piața Centrală numărul 13, vor urca începând de luni picturi, desene și acuarele aparținând pictorului Paul Gherasim. Noua expoziție de la Galeria Concentric este organizată în memoria pictorului ,de la a cărui moarte a trecut un an de zile și potrivit organizatorilor are menirea de a marca 92 de ani de la nașterea acestuia. În Memoriam Paul Gherasim va avea vernisajul luni, 31 iulie de la ora 18,00, și poate fi vizitată până în luna septembrie.

­­Mai multe informatii pe www.galeriaconcentric.ro

Share.

About Author

Lasă un comentariu