Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cristina Iurișniți: ”Aproape îl regret pe Pavel Năstase. Bătaia de joc la adresa învățământului e la ordinea zilei din partea noului ministru”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ideea ministrului Liviu Pop că se pot lansa încă cel puțin 40 de manuale  din domeniul educației fizice și sportului a fost taxată dur de deputatul USR Cristina Iurișniți. Aceasta a scris pe pagina de socializare că actualul ministru duce prea departe bătaia de joc la adresa învățământului: ”Se pare ca Liviu Pop e in slujba editurilor si autorilor de manuale inutile, absurde chiar, dar care absorb bani publici cu perseverență! Lista celor 40 de manuale spune totul despre calitatea manegeriala a fostului sindicalist de paie !!” a izbucnit deputatul USR, ea însăși profesoară. Deputatul care în calitatea sa de membru al comisiei de învățământ l-a criticat în repetate rânduri și pe fostul ministru a mai scris: ”Încep să îl regret pe Pavel Nastase! Era chiar bine intenționat! Cum să ceri domnule ministru manual de karate , judo, de sanie sau de patinaj??Acum se pare ca bataia de joc la adresa invatamantului e la ordinea zilei din partea ministrului agramat, care nu știe să facă acordul între subiect și predicat” a răbufnit Cristina Iurișniți.

Banii pe manualul de sport erau mai buni pentru echipament sportiv

Cu o zi înaintea acestei postări deputatul USR l-a criticat pe Liviu Pop pentru ideea manualului de clasa a 5-a de educație fizică : ”Potrivit programului de guvernare din toamnă ar trebui să fie minim 3 ore de sport.. și uite că de fapt era vorba de un manual.practica ne dă de furcă. Să ne raemintim că suntem în top la capitolul de obezitate infantilă! Dar un manual nu rezolvă nimic. Zecile de mii de euro cu manualul puteau fi cheltuiți în echipament sportiv ..”a  scris Cristina Iurișniți pe pagina sa oficială.

Share.

About Author

Lasă un comentariu