Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Miercuri, la 35 de grade vă puteți răcori în sfârșit la Ștrandul Municipal. Deschiderea oficială e sâmbătă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pe harta caniculei mâine Bistrița este marcată cu 35 de grade Celsius și chiar mai mult. O zi numai bună pentru o baie în bazinele Ștrandul Municipal Codrișor care se deschide mîine, pentru public, după amânările succesive ale autorităților care i-au lăsat pe bistrițeni să se perpelească la soare toată vara.

Cu umbreluțe și sezlonguri din lemn, panouri solar, sistem de filtrare și reciclare a apei, copertină pentru bazin pe timp de noapte, toalete renovate și zonă de picnic ștradul municipal  se redeschide după ce a stat închis tot anul 2016 și cel puțin două luni pline din 2017.

În incintă nu vor fi chioșcuri, singurii care pot vinde răcoritoare și gustări sunt restaurantele celor două hoteluri, Codrișor și Cora, care-și pot deschide amenajări către ștrand. Primarul Ovidiu Crețu a explicat în urmă cu două săptămâni când a organizat  vizitarea  incintei pentru jurnaliști că nu are încredere decât în mâncarea gătită în restaurante și nu în tot soiul de amenajări.

Deocamdată biletul va costa 6 lei pentru adulți, 3 lei pentru copii, studenți și pensionari, însă din următorul sezon estival se ia în calcul creșterea prețurilor. Bugetul pentru modernizare a fost inițial de 4,2 milioane de lei , însă în 2016 o rectificare bugetară a mai adaugat în jur de 500 000 de lei pentru lucrări suplimentare proiectului inițial generate de vicii ascunse ale bazinului central descoperite în cursul lucrărilor.

Sâmbătă, 5 august este programată însă deschiderea oficială a Ștrandului -varianta upgradată- cu muzică și concursuri-surpriză.

 

Sursă foto: pagina de facebook Cornel Ciocan

Share.

About Author

Lasă un comentariu