Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Restricții de circulație în Bistrița-Năsăud pentru mașinile peste 7,5 tone

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Compania Națională de Drumuri a decis restricționarea circulației mașinilor de peste 7,5 tone pe drumurile naționale din județele afectate de codul portocaliu de caniculă. Printre cele 15 județe vizate de măsură se numără și Bistrița-Năsăud. Restricțiile întră în vigoare în 2 august  la orele 12,00 și vor fi ridicate la orele 20,00 potrivit unui comunicat al Companiei Naționale de Drumuri.

Astfel este interzisă temporar circulașia vehiculelor cu masa totală maximă autorizata mai mare de 7,5 tone, pe autostrazile si drumurile nationale din judetele afectate de canicula, cu excepția: transportului de persoane, transporturilor de animale vii și produse perisabile, mașinile de pompieri și toate vehiculele care participă la intervenții în caz de forță majoră, transporturile pentru distribuție de carburanți, transporturi de mărfuri sub temperatură controlată, de apă îmbuteliată, distribuție de apă și hrană în zonele calamitate, transporturi pentru construcție salubrizări.

Restricțiile au fost ridicate pentru  protecția sectoarelor de drum pe care, din cauza temperaturilor ridicate din timpul zilei, se produc deformari majore ireversibile.

Care sunt județele cu restricții

instituirea restricțiilor pentru mașinile de 7,5 tone este valabilă pe lângă Bistrița-Năsăud pentru urmatoarele judete: Dolj, Mehedinți, Caraș-Severin, Hunedoara, Timis, Arad, Sibiu, Alba, Bihor, Cluj, Mures, Salaj, Satu Mare, Maramureș.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu