Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Luna August aduce noutăți de la ARISTON (P)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Noua gamă de centrale termice Ariston ONE este lansată pe piață într-o configurație adaptată fiecărui utilizator, oferind trei modele de echipamente cu funcționare pe combustibil gazos, pentru apartament sau casă: Clas, Genus și Alteas

Toate aceste noi tehnologii, generatoare de confort și economie la consumul de gaz, sunt puse la dispoziția beneficiarului, ținând cont de următoarele principii:

ÎNCĂLZIRE DURABILĂ: Tehnologia ONE de încălzire în condensare oferă performanțe de anduranță, sigure în timp, pentru un confort sporit acasă, în fiecare zi.

EFICIENȚA ABSOLUTĂ: Tehnologia ONE de încălzire în condensare, împreună cu accesoriile de termoreglare, asigură eficiența și performanța de clasa A+, cea mai bună din categoria sa.

CONECTARE INTELIGENTĂ: Noua generație de centrale termice permite conectarea lor la internet și controlul funcționării acestora, prin intermediul aplicației Ariston NET. Utilizatorul obține economie de energie și suport tehnic permanent.

CONFORT TOTAL: O gamă unică de funcții inteligente și inovative pentru încălzire rapidă și o temperatură constantă, cu personalizare ușoară pentru orice nevoie.

DESIGN ITALIAN HI-TECH: Linii dinamice, materiale noi, ecran tactil pentru o experiență confortabilă.

DESCOPERĂ CALITATEA DE DURATĂ: până la 7 ani garanție pentru noile centrale Ariston!

 

Noua gamă de centrale termice Ariston va fi lansată la Bistrița, prin intermediul distribuitorului autorizat INSTANT SERVICE, în cadrul unei prezentări profesionale destinată personalului specializat (instalatori, tehnicieni service), prezentare organizată vineri 4 August, orele 15:30. Accesul este permis doar pe baza de invitație, relații la telefon 0786-10.20.30.

De luni 7 August, noile produse vor fi disponibile în magazinul AristonINSTANT SERVICE Bistrița, str. I. Traian, nr 58D. Toți vizitatorii magazinului vor putea participa la o tombolă națională, având ca premii centrale termice Ariston Alteas One!

Pentru detalii despre produse, va rugăm să accesați adresa de internet: http://www.ariston.com/ro/gama-one

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu