Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Job-uri la stat cu concurs în august: auditor, consilier superior, inspector și chiar morar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pe lista instituțiilor care au anunțat posturi vacante pentru care se organizează concurs în luna august sau începutul lunii septembrie  se numără în principal primării și școli.

Primăria Bistrița a anunțat disponibile postul de auditor principal, cel de consilier juridic principal, respectiv consilier superior la serviciul Învățământ, Tineret, Turism, ultimul pentru o perioadă determinată. Pentru auditor principal, post care potrivit noii grile de salarizare valabile din 1 iulie este plătit cu 5220 de lei salariul brut sunt obligatorii studii superioare economice și o vechime de minim 5 ani. Concursul este programat în 1 septembrie, iar detalii puteți afla accesând link-ul: http://posturi.gov.ro/post/auditor-principal-primaria-municipiului-bistrita/

Pentru postul de consilier juridic principal în Primăria Bistrița concursul e organizat în 29 august, iar condițiile de înscriere presupun studii superioare juridice de lungă durată și 5 ani vechime în specialitate. Și Primăria Năsăud caută consilier juridic, însă un debutant, cu studii de lungă durată, evident juridice. Concursul e în 28 august. Mai multe informații găsiți aici: http://posturi.gov.ro/post/consilier-juridic-debutant-primaria-orasului-nasaud-3/.

Primăria din Poiana Ilvei caută doi inspectori debutanți, unul la achiziții publice, celălalt la asistență socială, iar condițiile postului nu cer studii superioare sau vechime. Primăria din Chiuza a scos la concurs posturile de șofer pe microbuzl școlar, respectiv îngrijitor la spații verzi, iar Primăria din Monor vrea să angajeze un morar, cu timp parțial de 16 ore pe lună. Potrivit primarului din Monor, Ioan Cira morarul trebuie să asigure funcționalitatea morii aflate în proprietatea Primăriei, unde a ajuns în 1997 în urma unui proces de revendicare. Moara e folosită pentru nevoile agricultorilor din comună.

Consiliul Județean are post vacant de consilier superior la administrare drumuri și lucrări publice, însă postul e scos la concurs de ceva timp, fără succes însă.

Tot la categoria bugetari există câteva posturi de muncitori și personal de întreținere la Liceul Tudor Jarda și la o gradiniță, în timp ce la Școala Specială Sfânta Maria sunt vacante două job-uri de pedagogi școlari.

Ce e cu postul de morar la Primărie

 

 

 

 

Sursă foto: Craiova Forum

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu