Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Liberalii regretă demisia lui Chereji și pun pe seama dezamăgirii gestul său

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Invitat de ziariști să comenteze demisia lui Adrian Florin Chereji din Consiliul Local, președintele PNL Bistrița, Sorin Hangan a spus că regretă decizia colegului său și că, deși a încercat, nu a reușit să-l facă să se răzgândească. ”Evident ca am fost anunțat de colegul meu, Florin  Chereji. Îmi pare rău că pleacă, dar știți cum e: demisia nu se discută, e un act unilateral . Eu l-am întrebat dacă nu vrea să se mai gândească, pentru că am considerat că, totuși, a fost un consilier care și-a făcut treaba, nu a venit în Consiliul Local ca vodă prin lobodă. A trăit mai multe dezamăgiri, a crezut  că proiectele noastre, proiectele domniei sale au o șansă să se materializeze. Nu s-a întâmplat și au căzut la vot,” a încercat să explice Sorin Hangan decizia colegului său de grup.

Chereji a candidat pe locul oferit de PNL societății civile

El a reamintit și că Adrian Florin Chereji provine din societatea civilă și s-a înscris în partid mai degrabă formal, după ce locul pe liste a fost oferit de PNL societății civile : . Știți că acest loc PNL l-a oferit de fapt anul trecut societății civile, dînsul era reprezentantul societății civile. Noi am avut și avem  o relație bună cu societatea civilă și vom continua să colaborăm în continuare. Repet, e decizia domniei sale  și n-o comentez. I-am spus: ce s-ar întâmpla dacă toți cei din opoziția din democrațiile civilizate ar pleca mâine acasă. S-ar ajunge din nou la totalitarism. Nu c-ar fi departe acum cu majoritățile acestea din consiliul Local. Dar noi trebuie să luptăm să nu se întâmple asta. I-am spus, dar dânsul mi-a răspuns că nu mai are nicio miză și că să lase pe unul mai tânăr , mai luptător, cu mai mult optimism” a mai spus Hangan într-o conferință de presă în care reprezeentanții grupurilor partidelor din Consiliul Local Bistrița au anunțat inițierea unui proiect de susținere financiară a echipei de handbal CSM Bistrița.

Prezent la aceași întâlnire viceprimarul PSD Cristian Niculae a evitat să comenteze demisia lui Chereji limitându-se să spună:”Nici nu-mi pare rău, nici nu-mi pare bine. Va veni alt consilier liberal în locul lui, ce să spun mai mult? ” întrebat dacă se consideră parte a masei de manevră a primarului, cum a declarat Chereji despre consilierii majorității, Niculae a răspuns: ” nici vorbă de așa ceva”.

Adrian Florin Chereji și-a anunțat astăzi demisia din Consiliul Local Bistrița spunând că este imposibilă o luptă pe proiecte într-un consiliu Local, devenit o anexă a primarului și că lupta politică e singura care se mai poate duce în deliberativul din Bistrița și că nu i se pare corect să ia locul unul militant liberal care ar putea să o facă mult mai bine decât el, care susține societatea civilă.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius - ingrijitor al statului în

    Bine ai facut prietene ! Protejeza-ti inima . Dai in DOBA cu consiliul lor de rahat cu tot !

Lasă un comentariu