Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Președintele PNL BN confirmă: avocata Diana Morar îl va înlocui pe Chereji în Consiliul Local

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ioan Turc, președintele PNL Bistrița-Năsăud a confirmat pentru Bistrița Express că avocata Diana Morar va fi noul consilier municipal al partidului. Chiar dacă avocata este primul supleant de pe lista Partidului Național Liberal de la alegerile din iunie 2016, regulamentele interne spun că viitorii consilieri trebuie validați de partid înainte: ”se întâmplă uneori ca BPN să nu fie de acord ca un candidat sau altul să fie validat consilier. Ceea ce nu e cazul, desigur, aici. Vom trimite imediat după confirmarea de BPN o adresa către Consiliul Local pentru validarea doamnei Morar. E o formalitate. Fără această adresă pe care o trimitem către Consiliul Local, acesta nu poate fi validat ” a declarat Ioan Turc președintele PNL Bistrița-Năsăud.

Referitor la demisia din funcția de consilier a lui Adrian Florin Chereji, Turc a afirmat că regretă decizia acestuia, deși se aștepta să se întâmple: ” îmi pare rău că domnul Chereji care a fost o voce distinctă, o prezență bine definită în spațiul public, și un consilier, bun cunoscător al administrației publice, a demisionat. Eu regret. E o decizie, care recunosc nu m-a surprins, Dînsul în ultimele luni a adus în discuție posibilitatea ca să aibă această opțiune. Îi urez succes în continuare. Sper să rămână o voce activă a opiniei publice din Bistrița, pentru că opinia publică alături de presa din Bistrița sunt foarte importante în sancționarea derapajelor administrației PSD în Bistrița”, a mai spus Ioan Turc.

Diana Morar este copreședinta organizației de femei a PNL Bistrița-Năsăud și vicepreședinte al Curții naționale de Onoare și Arbitraj a PNL.

Share.

About Author

Lasă un comentariu