Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Topuri: Bistrița pe locul 24 în țară la facilități educaționale

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bistrițenii plasează municipiul  în jumătatea de jos a clasamentului orașelor din România la capitolul facilități de învățământ, într-un studiu despre calitatea vieții din principalele orașe realizat de o platformă imbiliară   La întrebarea: ” cum apreciați facilitățile educaționale din orașul dvs?” cei  4355 de respondenți din Bistrița -Năsăud au acordat pe ansamblu un total de 55 de puncte.

Pe primul loc este plasat Oradea, urmat de Brașov și Pitești. Clujul ocupă poziția a 5-a în acest clasament al percepției, iar Bucureștiul abia locul 14. Interesant că Iașiul, una dintre cele mai mari orașe universitare e plasat după Bistrița în acest clasament al percepției locuitorilor. 41 de orașe au intrat în acest top întocmit de Storia.ro pe mai multe aspecte ale calității vieții, evaluate periodic, între care: calitatea serviciilor medicale, siguranță, calitatea aerului, costul vieții, acces la restaurante și spații comerciale. Ultima întrebare la care s-a solicitat o opinie este calitatea serviciilor educaționale.

Citiți în Bistrița Express cum a ieșit Bistrița în alte clasamente realizate de Storia.ro în baza chestionarele la care au răspuns în medie 4000 de bistrițeni: Chiar și fără mall-uri bistrițenii sunt mai mulțumiți decât sibienii și constănțenii de magazinele din oraș

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu