Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Judecătorii au decis ce se întâmplă cu cei patru polițiști în perioada cercetărilor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Trei din cei patru agenți de circulație bistrițeni reținuți pentru luare de mită luni vor face arest preventiv, în timp ce un al patrulea, Mihai Mândrean a scăpat deocamdată doar cu măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, au hotărât astăzi judecătorii de drepturi și libertăți a Tribunalului Bistrița-Năsăud.

Decizia completului a fost anunțată  în jurul orelor 14,30, în timp ce mandatul de arest al celor patru expirase, așa că polițiștii au aflat decizia judecătorilor în stare de libertate, iar acum urmează să fie emis un mandat de executare pe numele lor,  a explicat Dana Ceuca, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Bistrița-Năsăud.

Cei doi  polițiști reținuți după ce au fost surprinși luând mită în urma unui flagrant organizat de ofițerii de la Anticorupție, Dorel Greab și Sorin Ovidiu Ivan, dar și agentul Dan Huciu, care a fost filat o perioadă mai îndelungată, au primit mandate de arest de 30 de zile.

Decizia nu este însă definitivă și poate fi atacată în 48 de ore la  Curtea de Apel, a adăugat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Bistrița-Năsăud.

Toți cei patru agenți de circulație de la IJP Bistrița-Năsăud sunt cercetați pentru luare de mită, în sarcina fiecăruia fiind reținute, potrivit procurorilor, mai multe fapte de luare de mită de la șoferi în schimbul scutirii de sancțiunile contravenționale, în perioada 2015-2017, cat au fost filați de investigatorii DGA.

 

Foto: Gazeta de Bistrița

Share.

About Author

Lasă un comentariu