Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Toamna se numără absolvenții : mai bine de 75% din promoția 2017 a trecut de Bacalaureat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un sfert din absolvenții de liceu ai promoției 2017 din Bistrița-Năsăud n-au reușit să treacă de Bacalaureat, după cele două sesiuni de examene, din vară și toamnă.

În sesiunea din toamnă, pentru care s-au afișat ieri rezultatele, înaintea contestațiilor, 66 de absolvenți de anul acesta au fost  declarați admiși. Alți 25 de tineri din generațiile anterioare de absolvenți au reușit să treacă până la urmă de Bacalaureat în această sesiune de toamnă. În total 91 de tineri au fost declarați admiși ieri din 348 care au susținut examenul celei de-a doua șanse în Bistrița-Năsăud. Cei care au făcut contestații vor primi rezultatul în 6 septembrie. Cea mai mare notă, de la sesiunea din toamnă a fost 8,5 și a fost obținută de un absolvent de la Colegiul George Coșbuc din Năsăud. Alte 21 de medii din acaestă sesiune au fost de 7, restul celor care au trecut având mediile între 6 și 7.

În final  generația 2017 a absolvenților din Bistrița-Năsăud a obținut o promovabilitate de 75,35 %  față de 71,73% după prima strigare a rezultatelor, din vară.

 

Sursă foto:

Gazeta de Olt

Share.

About Author

Lasă un comentariu