Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Viceprimarul Cristian Niculae e de azi președintele PSD Bistrița cu acte în regulă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Conferința municipală a PSD Bistrița l-a ales astăzi pe viceprimarul municipiului, Cristian Niculae președinte de organizație. Niculae, care a fost de altfel singurul candidat a fost și interimarul organizației în ultimele săptămâni după ce Doina Pană, fostul președinte municipal și-a dat demisia ca să ocupe de activitatea de ministru la Ape și Păduri.

Cristian Niculae a ajuns astfel șef pe linie de partid primarului Ovidiu Crețu, cel care a deținut această funcție până în 2013 când a demisionat după ce și-a putut impune punctul de vedere în nominalizarea unui candidat la alegerile parlamentare și a fost preferată Doina Pană. Funcția de președinte la PSD Bistrița a mai fost ocupată, după demisia primarului Crețu de notarul Alexandru Bria, consilier local.

PSD vrea credit pentru drumurile din Bistrița

În aceeși conferință de astăzi membrii PSD Bistrița au votat o rezoluție prin care îi mandatează pe consilierii locali ai partidului să susțină în deliberativ propunerea contractării unui credit   vederea modernizării infrastructurii rutiere a municipiului. Președintele județean al PSD, Radu Moldovan vorbește despre această propunere pe pagina sa de socializare, acolo unde îl și felicită pe Cristian Niculae, cel pe care l-a susținut intens în ultimele luni, pentru alegere: ”îl felicit pe noul lider al organizației municipale, un om competent și în care cred! Cred că poate fi un partener foarte bun în continuarea actualelor proiecte, dar și în demararea unor noi proiecte utile pentru oameni!Felicitări Cristi, sunt și voi fi alături de tine și de echipa ta în dezvoltarea municipiului Bistrița!” îi transmite Radu Moldovan.

 

Municipiul Bistrița, care plătește deja un credit pentru pârtia de schi, încă nedată în folosință a contractat în 2007 primul credit pentru reabilitarea drumurilor din Bistrița.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu