Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Agenții de circulație reținuți speră ca miercuri să scape de arest

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Curtea de Apel Cluj judecă miercuri, 6 septembrie contestația la măsura arestării preventive în cazul celor trei agenți de circulație de la Bistrița care au fost acuzați de luare de mită.  O instanță a Tribunalului Bistrița-Năsăud a decis în 29 august că trei dintre polițiștii reținuți de procurori, în urma acțiunii de flagrant organizate de Direcția Generală Anticorupție să fie cercetați în stare de arest. Este vorba de agenții Sorin Ivan, Dorel Greab, cei împotriva cărora s-a oganizat flagrantul și Dan Huciu, urmărit de DGA din 2105 încoace.

Un al patrulea agent din lotul reținut de procurori , Mihai Mândrean, a fost pus sub control judiciar timp de 60 de zile. Fiecare dintre cei patru sunt reprezentați la înfățișarea de la Curtea de Apel de către un alt avocat.

Toți cei patru agenți de circulație de la IJP Bistrița-Năsăud sunt cercetați pentru luare de mită, în sarcina fiecăruia fiind reținute, potrivit procurorilor, mai multe fapte de luare de mită de la șoferi în schimbul scutirii de sancțiunile contravenționale, în perioada 2015-2017, cat au fost filați de investigatorii DGA.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu