Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Cristina Iurișniți l-a confruntat pe ministrul Liviu Pop la propria conferință

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Parlamentarul USR de Bistrița-Năsăud  Cristina Iurișniți l-a luat la întrebări pe ministrul învățământului tocmai  în conferința de presă pe care Liviu Pop a organizat-o pentru a prezenta compendiul de clasa a 5-a pentru 12 discipline. Deputatul l-a întrebat pe ministrul Pop care e calendarul informatizării învățământului și a criticat manualul unic.

Într-o postare pe pagina de socializare Cristina Iurișniți spune că a decis să intre la conferința de presă pentru că ministrul îi răspunde cu foarte mare întârziere la întrebările oficiale pe care i le adresează în circuitul parlamentar: ” Voi urma și pârghiile activității parlamentare, dar am preferat sa primesc răspunsuri live decât niște răspunsuri formale după o lună de zile!” explică deputatul USR. Potrivit acesteia ministrul Pop i-a dat raspunsuri evazive și i-a vorbit despre doi ani ca interval în care vrea să informatizeze învățământului. I-a mai spus, ca răspuns la critici, că manualul unic e o soluție provizorie și că lucrează la un proiect de lege a manualelor, și că îi va da restul răspunsurilor în scris.

Cristina Iurișniți a postat tot pe pagina de socializare și interviul pe care l-a acordat ziariștilor unor televiziuni centrale după conferința de presa a ministrului : ” Manualul de sport, unul inutil, va fi pe masa elevilor la intrarea în clasa a 5-a, în timp ce alte manuale, esențiale, vor lipsi. Copii trebuie să facă sport, nu să învețe despre sport” a comentat deputatul USR. ea spune și că est halucinant cum manualul de sport a ajuns mai scump decât compendiul pentru 12 discipline.

Share.

About Author

Lasă un comentariu