Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Senatorul Ioan Deneș e șef la Comisia de regulament a Senatului

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Senatorul PSD de Bistrița-Năsăud Ioan Deneș este, începând din noua sesiune parlamentară,  președintele Comisiei de Regulament a Senatului.

Funcția a fost ocupată în precedenta sesiune de Mihai Fifor, desemnat între timp ministru al economiei în Guvernul Tudose. Comisia de Regulament are în componență membri din toate grupurile parlamentare. Din  comisia de regulament mai face parte și ministrul de externe Teodor Meleșcanu, care însă își păstrează calitatea de membrulți în timpul mandatului ministerial.

Comisia de regulament este consultată ori de câte ori Senatul se confrunta cu probleme legate de buna sa funcționare. Potrivit noului președinte pe agenda  comisiei de regulament figurează în viitorul imediat condițiile  înființarii Comitetul liderilor grupurilor parlamentare , o structură care deocamdată funcționează doar la Camera Deputaților.

Ioan Deneș a fost secretar al comisiei de administrație în precedenta sesiune parlamentară, dar și președinte al Comisiei de Administrație în perioada 2015-2016 în primul său mandat de senator. În prezent este membru al acestei comisii.

Share.

About Author

Lasă un comentariu