Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un fost șef al poliției din Bistrița-Năsăud a reușit la examenul de intrare în avocatură

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ioan Sidor Bodescu este unul dintre cei trei candidați din județul Bistrița-Năsăud care au fost declarați admiși joi seara la examenul de intrare în Barou. Bodescu, fostul comisar șef al Poliției județene în perioada 2007-2010 a trecut de examen cu 74 de puncte, în condițiile în care limita este de 70 de puncte. Fostul comisar șef, acum în vârstă  de 44 de ani s-a pensionat anii trecuți din IJP Bistrița-Năsăud. El a mai încercat în 2010 să între în magistratură, fără succes însă.

Din cei 13 absolvenți de drept din județul Bistrița-Năsăud care și-au încercat anul acesta norocul la examenul de admitere în avocatură, doar trei au fost declarați admiși, arată lista rezultatelor publicate pe ste-ul Asociației Barourilor din România. Pe lângă Bodescu întră în Baroul Bistrița-Năsăud Ovidiu Alexandru Pop, 79 de puncte și Irina Sanda Hatfaludi, care a obținut 72 de puncte. Vezi lista admișilor și respinșilor de anul acesta:

http://www.unbr.ro/publicam-rezultatele-obtinute-de-candidatii-care-s-au-prezentat-la-examenul-de-admitere-in-profesia-de-avocat-pentru-dobandirea-calitatii-de-avocat-stagiar-si-pentru-dobandirea-calitatii-de-avocat-de/

Anul acesta examenul de intrare în avocatură a fost organizat, în premieră, la București și nu în centrele regionale, așa cum era regula anii trecuți, iar taxa de participare a fost de 1000 de lei.

Citește și: Doisprezece bistrițeni au susținut examenul de intrare în avocatură. Concursul s-a ținut în premieră în București

Share.

About Author

Lasă un comentariu