Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Gregorian Bivolaru eliberat condiționat de judecătorii de la Bistrița. Procurorii n-au contestat decizia

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

UPDATE: Gregorian Bivolaru a fost eliberat miercuri din Penitenciarul Bistrița, după ce a expirat termenul de contestație a deciziei Judecătoriei Bistrița, iar procurorii  nu au considerat că este necesar să depună contestație. Liderul Misa, care a fost așteptat la poarta Penitenciarului Bistrița de câțiva susținători a plecat cu mașina condusă de unul dintre aceștia, fără să facă declarații. Bivolaru, care estee închis în Penitenciarul de la Bistrița de la începutul acestui an, a fost închis din 2016, pedeapsa sa inițială, stabilită de Înalta Curte de Casație și Justiție în 2013 fiind de 6 ani.

STIREA INIȚIALĂ: Bivolaru care și-a executat de la începutul acestui an  sentința de 6 ani în Penitenciarul Bistrița are mari șanse să fie eliberat, după ce joi, 7 septembrie o instanță a Judecătoriei  i-a acceptat cererea de eliberare condiționată.

De fapt este vorba de doar una dintre cele patru cereri de eliberare formulate de liderul MISA și aflate încă pe rolul Judecătoriei Bistrița. Alte trei cereri au termene de înfățișare/soluționare în luna octombrie.

Instanța care i-a acceptat cererea a dispus eliberarea condiționată cu cheltuielile judiciare plătite de stat, la mai bine de un an de la mandatul de executare a pedepsei .

Bivolaru nu este încă eliberat, pentru că procurorii  au termen de contestație toată ziua de marți, 12 septembrie. Potrivit surselor din Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița termenul de contestație expiră abia marți la ora 24,00. În jurul orelor 14,00 cererea de contestație nu era încă depusă.

Citește hotărârea instanței Judecătoriei Bistrița: Soluție instanță dosarul Bivolaru

Sursă foto: www.propolitica.ro

Share.

About Author

Lasă un comentariu