Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce mesaj a transmis organizația britanică din care fac parte victimele accidentului de la Sărățel

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ONG-ul britanic care i-a trimis în Bistrița-Năsăud pe cei pe patru voluntari implicați în accidentul din această dimineață de la Sărățel a anunțat la câteva ore după accident, pe pagina de socializare că restul echipei trimisă către România se află deja pe drumul de întoarcere către Marea Britanie.

The Grassroots Trust, organizația  de caritate din rândul cărora proveneau cei patru voluntari le-a dat membrilor săi în jurul orelor 16,30, pe pagina de facebook,  vestea teribilului accident. Anunțul precizează că șoferul britanic a murit și că alți trei membri ai echipei, tot britanici sunt răniți, unul în stare gravă, dar că au puține informații în acest moment despre starea lor. Cei de Grassroots Trust mai spun că știu doar  că răniții sunt tratați în spitale locale și de specialitate. Organizația anunță și că va respecta intimitatea familiilor celor implicați și că nu vor face deocamdată alte declarații, alături de mesajul de condoleanțe pentru familia celui dispărut și de faptul că se vor ruga pentru sănătatea răniților.

Citiți  integral mesajul postat de The Grassroots Trust, organizația care a trimis echipe de voluntari pentru a ridica locuințe pentru nevoiașii din Viile Tecii: ” It is with great sadness that we report that this morning, Thursday 14th September, there was a car accident involving members of the team in Romania. We know only limited details at this time but can confirm that tragically the British driver was killed.
The 3 other passengers, also British, were all injured, one of them seriously. They are being treated in local and specialist hospitals.
Next of kin have been informed and the rest of the team are making their way back to the UK.
We extend our deepest sympathy to all affected and thank you for your prayers and support.
Please understand we will not be making any further statements at this time and request the privacy of those involved and their families is respected”.

Citește și: Starea voluntarilor englezi răniți în accidentul de la Sărata e critică: una din victime are tot corpul zdrobit

Anterior acestui anunț pe aceeași pagină fuseseră postate fotografii cu membri echipei trimise la Viile Tecii, la îmbarcarea lor în avion cu destinația România. Postarea a fost ștearsă însă astăzi de pe pagina de facebook a celor de la The Grassroots Trust.

Organizația creștină mai are misiuni similare celei din România în Tanzania și Kenya.

Citește și UPDATE: Starea voluntarilor englezi răniți în accidentul de la Sărățel e critică: una din victime are tot corpul zdrobit

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu