Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

ALDE are conducere municipală cu acte în regulă. Viceprimarul Gelu Muthi e președinte

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bistrița are de astăzi oficial ambii viceprimari președinți la organizațiile muncipale ale partidelor de guvernare. După Cristian Nicolae, ales în urmă cu două săptămâni președinte la organizația Bistrița a PSD, după ce a fost o perioada mai scurtă interimar și celălalt viceprimar, Gelu Muthi a fost ales astăzi președinte la ALDE Bistrița.

Muthi a fost președinte interimar la  ALDE încă de la înființare, iar anterior înainte de fuziunea cu PC-ul  a fost liderul municipal la PLR . Înainte de plecarea în partidul fondat de Tăriceanu, Gelu Muthi a fost o vreme președinte al organizației municipale a PNL .

Fostul primar al Bistriței, Vasile Moldovan e vicepreședinte la ALDE

Din cei 273 de membri ALDE  cu drept de vot prezenți astăzi la  Cinematografului Dacia, unde s-au organizat alegerile 268 au votat pentru Gelu Muthi, care a fost de altfel și singurul candidat. Potrivit unui comunicat de presă transmis de ALDE au fost aleși în funcțiile de vicepreședinți municipali: Vasile Bugnar, George Coșbuc (fostul candidat de la algerile locale pentru Primăria Coșbuc),  Marius Armean, fost consilier local și director la ARR, Vasile Moldovan, fostul primar al Bistriței și fost președinte municipal la PDL vreme de 8 ani. Tot vicepreședinți au fost aleși: Cristian Maxim, Cristian Crăciun, Marius Brătfălean.

 

Share.

About Author

Un comentariu

Lasă un comentariu